+36 1 123 456 info@infoscope.hu

AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT WACOM ALÁÍRÓ ESZKÖZÖK

A Wacom aláíró eszközeit az elektronikus dokumentumok  munkafolyamat -igényeihez tervezték.

ALÁÍRÓ PADOKALÁÍRÓ KIJELZŐK
A Wacom termékek olyan szervezetek számára készültek, amelyek kézzel írt elektronikus aláírást, elektronikus formákat valósítanak meg, vagy vizuálisan természetes módon kommunikálnak. Aláíró padok és interaktív tollat megjelenítő termékek a Wacom szabadalmaztatott nyomásérzékeny, akkumulátormentes és vezeték nélküli tolltechnológiájával rendelkeznek. Minden Wacom termék rendkívül megbízható. Mindegyiknek védőburkolata van, amely karcálló a hosszú élettartam és a tartós működés érdekében. Az elektronikus tollakhoz soha nem szükségesek akkumulátor vagy kábel ahhoz, hogy elektronikus jelet hordozhassanak. Mivel az elektronikus jelek nem jönnek keresztül a tollhevederen, a toll működését nem befolyásolhatja a kötél sérülése. Az összes Wacom tollbetöltő eszköz kiváló pontosságot, pontosságot és vezérlést biztosít, amellyel a digitális élmény valóságos világnak tűnik.

WACOM ALÁÍRÓ PADOK

 

Robusztus, ergonomikus kialakítású aláíró padok biztosítják az iparág vezető megbízhatóságát.

Mivel a Wacom technológia a kijelző alá van ágyazva, és nem a felület aláírását érzékeli, így kiemelkedő élettartamot nyújt. Ellentétben az ellenállási technológiákkal, a Wacom termékeket nem befolyásolja a kopás vagy a karcolódás a képernyő felületéhez képest. A szabadalmaztatott EMR technológiánk nem teszi szükségessé a tollak elemekkel való tápellátását, és nincsenek vezetékek a jelek továbbítására, ezért karbantartást nem igényelnek és nem fognak meghibásodni, ha a kötél sérült. A robusztus formatervezésen túlmenően az aláírási táblaink a pontosabb ellenőrzés érdekében fejlett biometrikus adatokat rögzítenek. Az aláírási adatok biztonságosan továbbíthatók modern titkosítási képességekkel. Ergonómikus kialakításúak, amelyek kényelmesen használhatók, és nagyszerűen működnek a pulton, a kioszkon vagy az íróasztalon.

WACOM KIJELZŐK

 

Interaktív toll kijelzőink az elektronikus formák kezelésére és az összetett fogalmakat egyszerű rajzokkal történő kommunikációra alapozó termékek. Ezek a monitorok ideálisak elektronikus dokumentumok, bemutatók vagy részletes információk megjelenítésére. Az integrált tolltechnológia lehetővé teszi, hogy a tollat bárhol használják a képernyőn, hogy elektronikus formanyomtatványokat töltsön be, és elektronikusan írja alá a dokumentumokat, mintha papír lenne. Ez hasznos lehet a szerződések, megállapodások vagy irányelvek felülvizsgálatához, ahol meg kívánja jelölni a feltételeket.

A tollal megjegyzéseket is készíthet és diagramokat rajZolhat a bonyolult információk egyszerű és vizuális megjelenítéséhez. Ez lehetővé teszi az orvosok számára, hogy segítsenek a beteg állapotukban vagy kezelési lehetőségeikben a betegdiagramok rajzolásával. Az orvosi képalkotó szakemberek által a tollal a képen látható kontúrszerkezetek és csomópontok használatának javított ellenőrzése lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és kevésbé fáradtan dolgozhassanak. Az előadók és az oktatók a tollat használják fel, hogy kiemelje és kiemelje a diákat, hogy növelje a közönség érdeklődését és részvételét.

A toll egér funkciókat is tartalmaz a kurzor mozgatásához, kattintson, jobb egérgombbal kattintson duplán, így gyorsan és egyszerűen használható bármely szoftveralkalmazás. Ez minden felhasználó számára intuitív és kényelmes élményt nyújt.